Et nyforelsket par er i gang med at finde deres første fælles hjem.

De drømmer om en bolig med meget plads og det er de begge helt enige om – at der skal være meget plads.

 

Han vil ha plads til sine bolig drømme - Hvad med hende?

Han vil ha plads til sine bolig drømme – Hvad med hende?

 

Kvindens veninde synes det lyder dejligt, og spørger hvad de skal bruge pladsen til? ”Åh faktisk ingenting” svarede kvinden. ”Jeg har bare så meget brug for at der er plads, lys og luft omkring mig”.

 

Et par dage senere snakker manden med sin bedste ven, og vennen spørger manden hvad de vil bruge så meget plads til? ”Årh” svarer manden. ”Jeg har så mange ting som jeg gerne vil have med mig i det nye hjem, så det er nødvendigt at have plads nok til alle mine ting”.

 

Kvinden drømmer altså om store lyse rum med luft omkring møblerne, og manden drømmer om masser af plads til at fylde op med alle sine ting.

Jeg tror det nyforelskede par er nødt til at tage en snak, om deres drømmebolig, og om hvad de vil bruge meget plads til.

 

Det er en rigtig god ide at afstemme forventningerne.

Er man to der skal flytte sammen i den første fælles bolig, er det en rigtig god ide at snakke om hvilke behov man har, og hvad de behov skal opfylde inden man flytter ind med hver sin drøm om hvad pladsen skal bruges til.

 

  • Har du brug for meget plads?
  • Véd du hvad du vil bruge pladsen til?
  • Skal pladsen bruges til lys og luft?
  • Eller til opmagasinering?

 

Flere undersøgelser viser at danskernes efterspørgsel efter større boliger er steget i de seneste år.

 

Der er blevet råd til at bo i større boliger og familiestrukturen har også ændret sig, der er mange såkaldte ”patchwork” familier som har brug for mere plads når alle børnene er hjemme.

 

Der er mange grunde til at ønske sig mere plads – men husk at afstemme med hinanden hvad pladsen skal bruges til.

 

Har du brug for tips og vejledning til hvordan du skaber plads og lys i din salgsbolig, kan du købe min E-bog, “Bolig Staging – Sådan optimerer du dit boligsalg – Har Du Råd Til At Lade Være” Den guider dig igennem alle boligens rum trin for trin.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest