Jeg har skrevet denne E-bog til dig der selv vil optimere din salgsbolig inden du sætter den til salg.

Den er også til dig der har en bolig, som har været til salg længe,

men der har ikke været nogle bud og ingen eller få fremvisninger.                     

E-bog - boligsos

Hvis du følger mine råd og vejledning trin for trin – rum for rum, kan du selv optimere din bolig så den bliver klar til fremvisning, og din boligs målgruppe vil straks føle sig “hjemme”

Du kan bruge E-bogen’s tips og ideer til at skabe de mest fantastiske billeder, så dine billeder af boligen adskiller sig fra andre salgsboliger og tiltrækker potentielle købere, så det bliver netop din bolig de vælger at se og i sidste ende give et bud på.

 

Er budgettet lille?

Det behøver ikke at være dyrt at gøre sin bolig klar til salg, du kan gøre utrolig meget selv med de ting der er i boligen.

Skal du have professionel hjælp til mange af opgaverne kan det dog blive en betydelig post i budgettet. Her skal du vurdere om du vil udbedre nu eller give afslag i prisen.

 

Bed om hjælp – på den gode måde

Med denne E-bog kan du selv gøre din bolig klar til salg, og er budgettet ikke til at hyre håndværkere til de forskellige opgaver der ligger forude, er der et kapitel i E-bogen der forklare hvordan du enkelt og uden skam kan spørge om hjælp hos venner og familie, hvordan du organiserer og sætter hjælpen i system så alle opgaver bliver udført. Ja der er sågar tips om hvordan du får det hele organiseret hvis du ikke selv kan.

 

Over 90% leder efter bolig online 

Husk at over 90% af alle boligkøbere leder efter deres nye hjem online, inden de fysisk kører ud for at se salgsboligerne, så dine billeder er urolig vigtige for dit boligsalg – og billederne bliver ikke bedre end det motiv de er taget af.

 

  • E-bogen er en trin for trin guide, der fører dig gennem optimering af hvert eneste rum i boligen – haven er også med.
  • E-bogen er lavet sådan at du kan tage et rum ad gangen, så det hele bliver mere overskueligt.
  • I hvert afsnit finder du tjeklister, samt ekstra tips og ideer til Bolig Staging, og det at lave fokuspunkter der fanger købers øje.
  • Du lærer at optimere din bolig til boligens målgruppe.

 

Husk at din bolig sandsynligvis er det mest værdifulde produkt, du nogensinde sætter til salg…Det kan nemt koste flere hundrede tusinde kroner, hvis du ikke optimere til din målgruppe.

 

 HAR DU RÅD TIL AT LADE VÆRE?

 Du kan få bogen i tre forskellige pakker 

E-bøger - BoligSOS

 

Pin It on Pinterest