Gitte fra BoligSOS hjælper dig videre:

 

  • Hun hjælper dig med at gøre det hurtigere og nemmere at sælge din bolig ved hjælp af Bolig Staging.
  • Viser hvordan du kan målrette dit bolig salg til den målgruppe der passer til din boligtype.
  • Bruge de virkemidler du har i boligen i forvejen, til at fremme dit boligsalg ved at skabe fokus punkter.

Målet med BoligSOS er, at hjælpe dig som boligsælger med at få den bedste pris for din bolig, og et boligsalg der ikke trækker ud i det uendelige.

Dette gør Gitte ved:

Mange bolig sælgere er ikke bevidste om hvor mange penge man kan miste, hvis ikke man klargør eller prissætter sin bolig korrekt. Hvis boligen skal sættes ned i udbudspris fordi ingen byder eller i værste tilfælde, der kommer ingen for at se boligen.

Det der er unikt ved Gitte er at hun, udover at varetage de praktiske udfordringer der kan være i et boligsalg, også tager sig af de mere personlige problematikker. Gitte har en evne til at få et fantastisk resultat ud af selv det mindste budget, der er afsat til optimeringen af salgsboligen.

– Jeg har for mange år siden, selv stået med en bolig der kunne sælges, jeg kender følelsen af afmagt og håbløshed. Følelsen af at der må da kunne gøres noget mere.

Gitte R. Jørgensen

Gitte Rosenfeldt Jørgensen
HSR Certificeret Bolig Stager

Bolig SOS er certificeret i Bolig Staging

Pin It on Pinterest

e-guide-saadan-saeler-du-din-bolig-hurtigt-og-til-prisen-og-interview-med-maegler-jesper-nielsen-og-designer-soeren-vester-boligsos

Sådan sælger du din bolig hurtigt og til prisen

Få min gratis E-guide om optimering af boligsalget og eksklusive interviews med ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Søren Vester kendt fra DR1 programmerne "I Hus Til Halsen"

og få flere nyheder om tips til dit boligsalg

Tjek din email. Du får mail med et link, du skal bekræfte.