Det er alt for dyrt

Er Bolig Staging dyrt og krævende ?

Det er absolut IKKE nødvendigt at investere flere hundrede tusinde kroner, for at give boligen et nyt og friskt look.

Mange gange kan det gøres med de møbler, og andet inventar der allerede er i boligen.

 

Ofte er det maling og tid, der er de største investeringer.

I de fleste tilfælde er det dog nødvendigt, at købe nogle nye puder, tæpper, blomster, stearinlys osv., men dette er overkommelige investeringer.

For det meste er det småting der skal ændres i boligen, så den appellere til købers følelser.
Oprydning, rengøring og lidt maling kan gøre underværker. Måske skal der luges lidt ud i møblementet, eller de eksisterende møbler skal drejes lidt, for at få rummet til at virke mere rummelig.

 

Du får din investering i dit boligsalg tilbage – og mere til.

De investeringer der foretages inden boligen sættes til salg, kan være det der gør, at du undgår den irritation, og det til tider store tab der ligger i, at skulle sætte prisen på boligen ned gang på gang.

Ifølge Amerikanske statistikker, bliver boliger der er Staget solgt dobbelt så hurtigt, som ikke Stagede boliger, og til en pris der ligger 7 % højere, end hvis der ikke var fortaget en optimering af boligen.

Det vi kan give dig, er ikke et løfte om et hurtigt salg, det afhænger af mange faktorer, men vi kan give dig en masse redskaber og viden, så du med vores, mæglers og ikke mindst din egen indsats, kan gøre alt for, at din bolig skiller sig ud fra mængden, så det bliver din bolig køber vælger.

Sørg for at slappe godt af, mens du læser bloggen…..Bagefter skal der arbejdes!.

 

Pin It on Pinterest

e-guide-saadan-saeler-du-din-bolig-hurtigt-og-til-prisen-og-interview-med-maegler-jesper-nielsen-og-designer-soeren-vester-boligsos

Sådan sælger du din bolig hurtigt og til prisen

Få min gratis E-guide om optimering af boligsalget og eksklusive interviews med ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Søren Vester kendt fra DR1 programmerne "I Hus Til Halsen"

og få flere nyheder om tips til dit boligsalg

Tjek din email. Du får mail med et link, du skal bekræfte.