Det er ikke så svært

Bare man ved hvilke planter der er nemme at holde.

Sukkulenter er nemme at holde

Det er ingen kunst at holde sine planter friske og grønne hvis man bare ved hvordan, og ved hvilke planter der er nemme at holde.

Det er super vigtigt når du har din bolig til salg, og der kommer potentielle købere og ser på huset at dine planter ser friske og grønne ud.

 

Aldrig visne planter.

Hvis der står halv visne, ja sågar helt visne planter i alle rum, tyder det på at der også er andre ting i din bolig der heller ikke bliver passet på, og det får køber til at tænke nogle negative tanker, som de bringer med videre rundt i din bolig når de er på fremvisning sammen med mægler.

 

 

Blomstrende planter giver liv og farve

Det samme gælder for afskårne blomster i vase, men husk! aldrig visne blomster i vaserne under en fremvisning. Det virker som med de visne planter lidt som om du er ligeglad og ikke orker, at tage dig af de ting der trænger til en kærlig hånd.

Forbudt - ingen visne blomster under fremvisning

Forbudt – ingen visne blomster under fremvisning

 

  •  Afskårne blomster skal være friske og farverige, eller have duft.
  • Super ide at placere en vase med duftende blomster i entreen, så de er det første der byder bolig køberne velkommen i din bolig.

 

I min E bog “Bolig Staging – Sådan optimerer du dit boligsalg – Har Du Råd Til At Lade Være”                                      kan du læse meget mere om  planter i boligen og haven. Du får tips til hvilke planter du skal vælge, hvis du vil undgå at vande og pleje disse hele tiden.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest